+36 30 206 6533 | rita@enkeplet.hu

Rólam

BOKOR RITA VAGYOK,

Bemutathatnám magam egy hagyományos önéletrajzzal is, de ezt már megtettem a bokorrita.hu oldalon. Itt sokkal inkább azt mutatom meg, mit fedeztem fel az ÉNKÉPLET-em megismerése során magamban. Human Desing típusom szerint manifeszting generátor vagyok. Nagy energiával vetem bele magam a dolgokba, de kitartó is vagyok. Folyamatosan tanulom, hogy használjam fel ezt a korlátlannak tűnő energiát úgy, hogy a napot elégedetten zárjam és ne elcsigázottan. Típusomhoz hozzátartozik, hogy a türelmemet fejlesztenem kell, mert ez segít a legjobban abban, hogy frusztráció helyett elégedettség töltsön el.
Mi az, ami az ÉNKÉPLETEM-ből még kiolvasható?
Szívesen tanulok és kipróbálok új dolgokat, így lehet, hogy voltam már tanár, multicégnél menedzser, tanácsadó-tréner és coach is.

Alap motivációm, hogy mások szükségleteit felismerjem, és számukra megoldást nyújtsak. Jó szemem van arra, hogy az adott helyzetben meglássam, hogy mi a legéletképesebb megoldás. Ez sokszor visszaköszön a coaching és tanácsadási folyamataimban is. 

Fontosak számomra a kapcsolataim, nagyon jól tudok a másik emberre fókuszálni. Mivel folyamatosan aktív vagyok, sokat dolgozom, tudatos odafigyelést igényel, hogy a számomra oly kedves családom se kerüljön háttérbe.
Különös érzékkel fedezem fel a hibákat, ez a képességem nagy segítségemre van a szervezetfejlesztési folyamatokban. Stratégiai gondolkodásom jól jön amikor a vezetőkkel együtt gondolkodom a cégük jövőjéről. Célorientáltságom segít abban, hogy a megkezdett folyamatokat hatékonyan vigyék végig az ügyfelek.
Sok tanulás volt amíg eljutottam oda, hogy ezeket az erősségeimet felismerjem és a honlapomon le merjem írni. Számomra a legnagyobb dolog, hogy felfedeztem mik is a valós adottságaim, és így tudom azt csinálni, amire születtem. Ebben nagy segítségemre van a Human Desing.
Ha szeretnéd Te is felfedezni magad, személyes elemzésed során megtapasztalhatod egyediséged!
Énképlet | Human Design | Bokor Rita

Arra vágysz, hogy más legyél, közben meg már rég különleges vagy. Olyan, amiből nincs még egy. Olyan, ami szebbé teszi a világot. Nem kellenek maszkok, nem kell másnak mutatnod magad, csak azt rakd le az asztalra, ami te vagy.

0
írásos elemzés
0
letöltött chart
0
óra konzultáció
0
év tapasztalat

Különleges ajánlatom van számodra!

Ingyenes Human Design elemzést készíthetsz röpke pillanatok alatt! Csak kattints az „Ingyenes Body Chart” gombra, és ismerd meg a saját designodat! Itt az idő, hogy felfedezd a valódi énedet és az utadat az életben!

A Kék Ji King

Korán ébredő kedvezmény augusztus 31-ig: 25.000 Ft  (65€)

Teljes ár szeptember 1-től: 28.500 Ft (75€)

Rendeld meg most a könyvet, és élvezd a 3 szuper kupon által nyújtott extra kedvezményeket!

Ha komolyan érdekel a Human Design, ez a könyv kihagyhatatlan számodra!