+36 30 206 6533 | rita@enkeplet.hu

Human design

Mi az a Human Design?

A Human Design rendszer egy misztikusnak tűnő, mégis nagyon logikusan felépített rendszer. Ötvözi magában a Ji Csing, az asztrológia, a kabbalah és a hindu csakrarendszert, kiegészítve a kvantum fizikával.
Énképlet | Mi az a Human Design?
Amitől misztikus, hogy a születési dátum, pontos idő és hely alapján egy szoftver segítségével kalkulál egy chartot, amit hívhatunk „user manuálnak” is. Amikor veszünk egy gépet, átnézzük, hogyan működik és próbáljuk a leírás szerint használni, így őrizve meg annak működőképességét. Mit szólnál hozzá, ha olvashatnád önmagad, gyermeked, családod, céged „használati utasítását”? A Human Design módszerével mindez elérhető.
Mivel sok új elemet használ, módszertana teljesen eltér a megszokottól, újgenerációs önismereti eszköznek is hívhatjuk. Mitől más?
A coachingban használt két másik eszköztáram, a humanisztikus pszichológia és a gestalt irányzat alaptézise nagyon közel áll hozzám: legyünk önmagunk, és ne megváltozni próbáljunk, vagy mássá válni. De bennem ott volt a kérdés: Jó, de honnan tudjam, milyen vagyok? Erre a kérdésre hozta meg a választ a Human Design. Önmagunk grafikus kivetülése a Human Desing chart. Egy energetikai ábra, amiből kiolvashatók az erőforrásaink, tulajdonságaink, melyeket használva kibontakoztathatjuk saját tehetségünket. De azt is megmutatja, hogy hol vagyunk „vevők” a külvilágra, amin keresztül kondícionálódhatunk, mások által befolyásolhatók vagyunk. Ezek ismeretében kialakul egy belső vezetőnk, ami elnavigál minket az életben, segíti a jó és autentikus döntések meghozatalát.
Nem mondom, hogy könnyű út, hiszen régi szokásoktól, hitrendszerektől, kondícióktól kell megszabadulni. De ami segít, hogy van egy térkép, ami megkönnyíti az eligazodást. Így minden egyes lépés önmagad felé visz, amihez kitartás és bátorság kell, na és egy adag nyitottság és kalandvágy is. Az út megéri, hiszen más perspektívába kerül életünk, kapcsolataink másokkal. Kevesebb ellenállással találkozunk, életenergiánkat hatékonyan használjuk fel, kibontakozik az életcélunk.
Az elemzések a 64keys szoftverével készülnek.

KINEK AJÁNLOM?

Különleges ajánlatom van számodra!

Ingyenes Human Design elemzést készíthetsz röpke pillanatok alatt! Csak kattints az „Ingyenes Body Chart” gombra, és ismerd meg a saját designodat! Itt az idő, hogy felfedezd a valódi énedet és az utadat az életben!

A Kék Ji King

Korán ébredő kedvezmény augusztus 31-ig: 25.000 Ft  (65€)

Teljes ár szeptember 1-től: 28.500 Ft (75€)

Rendeld meg most a könyvet, és élvezd a 3 szuper kupon által nyújtott extra kedvezményeket!

Ha komolyan érdekel a Human Design, ez a könyv kihagyhatatlan számodra!