+36 30 206 6533 | rita@enkeplet.hu

online minikurzus

Önindító

Elakadásaink az életben human design megközelítéssel

Foglalkoztatnak
ezek a kérdések?

Szeretnéd, az életed magabiztosabban élni? Nagyobb sebességre kapcsolnál vágyaid megvalósításában?
Akkor ez a minikurzus neked szól!
A Human Design képletedben beazonosíthatod szorongásaid és félelmeid lehetséges területeit. Felismerésükkel és a feladatlapok segítségével csökkentheted ezek hatását az életedre.
Ráismersz, hogy ezek az érzések mikor figyelmeztetnek veszélyes környezetekre, helyzetekre és kapcsolatokra. Alapfeladatuk, hogy biztonságban tartsanak minket.
A baj az, amikor a félelem és a szorongás tartós, túlzottan aktív, lankadatlan. A rajtunk teljesen eluralkodó félelem és szorongás miatt lefagyunk vagy visszavonulunk. Elakadunk, és mindent megteszünk, hogy megállítsuk ezt az érzést. Néha a helyes válasz tényleg az, hogy megállunk vagy hátrálunk, de nem mindig. A félelem és a szorongás témává válhat életünkben, ha következetesen meggátol bennünket abban, hogy teljes életet éljünk, és megtapasztaljuk a jóindulatú, egészséges kihívások és eredmények izgalmát.
A félelem ilyenkor visszariaszt minket attól, hogy megtegyük azt a dolgot, ami nagy változást hoz az életünkben. Soha nem lépünk be a zsenialitásunkba, ha a félelem foglya maradunk.
Ha tudod, hogyan értelmezheted félelmeidre adott válaszod a Human Design segítségével, új lehetőségek nyílnak meg életedben. Lehet másképp viselkedni!
Tedd meg az első lépést! Jelentkezz a kurzusra!

Kinek ajánlom

az Önindító
online minikurzust?

az Önindító online minikurzust?

Worksop felépítése

A 3 tudatosságközpontot végigjárva a videók és feladatlapok segítségével beazonosíthatod, hogy milyen témák okozhatják az életedben, hogy esetleg nem úgy vagy nem arra haladsz az életedben amerre szeretnél.

Workshop tartalma

Nyomonkövetés

A változás nem megy könnyen, ráadásul nem egyik napról a másikra történik.
Ezért hoztam létre a zártkörű Önindító facebook csoportot. Ebben csoportban egy olyan aktív közösség van, ahol mindenki azon dolgozik, hogy az életét könnyedebbé tegye.

Legyél tagja egy támogató közösségnek, így a kezdeti lendület hosszú távon is megmarad.

A kurzus ára:

60 €

Indulj el a változás útján a Human Design segítségével!

Mit mondtak akik már elvégezték?

Miért érdemes tőlem tanulni?

Miért érdemes
tőlem tanulni?

Mint mindenki, én is az alapoknál kezdtem 13 éve, amikor megismerkedtem a Human Design módszertannal.
Az alapok tényleg ott kezdődnek, ahol Ra Uru Hu mondja: „Nem számít, hogy mit tudsz. Az számít, hogy hogy élsz. Kövesd a stratégiádat és az autoritásodat.”
Mutatok egy egyszerű példát, hogy mi a különbség például egyes típusok között. Nézzük azt, hogy szeretném, ha eljönnél a tanfolyamomra:
Manifesztoroknak: Gyere és tanulj velem! Gyorsan és hatékonyan fogsz haladni!
Projektoroknak: Szeretném, ha velem tanulnátok és tudásotokkal másokat támogatnátok!
Manifeszting generátoroknak és generátoroknak: Lenne kedvetek a fentiek alapján velem tanulni?
Reflektoroknak: Ha velem tanulsz rengeteg meglepetésben lesz részed, és nagyon szeretném, ha visszajelzéseket adnál a tanfolyamról!
Téged melyik szólított meg? Tudtál azonosulni a típusoddal?

Stratégiámat és autoritásomat megismerve és azt követve érkezett meg az az érzés nekem is, hogy én mindent szeretnék tudni erről a módszerről, ezért kezdtem 2012-ben tanulni Ausztriában. Mivel 1/3-as a profilom, fontos számomra, hogy biztos alapokkal bírjak tanulmányaimban. Ezért elég közel mentem a forráshoz. Abban a szerencsében volt részem, hogy személyesen képzés keretében közvetlenül Ra Uru Hu tanítványaitól tanulhattam.

Igazi manifeszting generátorként beszippantott a tudás, és minden modult elvégeztem, így teljes mélységében átlátom a képleteket, legyen szó egyénről, párokról, családokról vagy akár szervezetekről.

Rálátásom van a vonal alatti szintekre, az egészség designra, és karrier tanácsadásra, életfeladatokra. Sok emberrel dolgoztam az alapsérülésének megértésén, ami rámutatott arra, hogy mi akadályozza meg őket abban, hogy a maximumot hozzák ki magukból, még akkor, ha ismerik a chartjukat. Szerintem egy ember sokkal több annál, mint, hogy tudjuk a típusát és a képletének megfelelő stratégiát és autoritást.

Magyarországon csak az Énképlet által szervezett képzéseken tudsz eljutni az alap szintektől az expert szintig. Így tudod igazán átlátni a Human Design rendszert, és megérteni, hogy mitől is más minden ember.

Ne elégedj meg azzal, hogy ismered az alapokat. Tanulj nálam, ahol több, mint egy évtizedes tapasztalat van elemzések készítésében és konzultációkban.

Az alaptanfolyamot már egy évfolyam elvégezte, így egy letesztelt, letisztázott tudásanyagot kapsz, ebben nagyban segít a már említett 1/3-as profilom is.

Szakképzett coachként nem csak abban tudlak segíteni, hogy megértsd a Human Design chartot, hanem abban is, hogy ezt az ügyfeleidnek, barátaidnak hogyan add tovább.

0
írásos elemzés
0
letöltött chart
0
óra konzultáció
0
év tapasztalat

Ne maradj le a lehetőségről!

Ne maradj le
a lehetőségről!

Gyere, és lépj be a Human Design világába.
Fedezd fel önmagadat és másokat új szemszögből, és légy a változás irányítója az életedben.

Csatlakozz most és változtasd meg az életedet!

Énképlet | Human Design

Önindító minitanfolyam

Jelentkezz online minitanfolyamomra az űrlap kitöltésével. Hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot.

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

A Kék Ji King

Korán ébredő kedvezmény augusztus 31-ig: 25.000 Ft  (65€)

Teljes ár szeptember 1-től: 28.500 Ft (75€)

Rendeld meg most a könyvet, és élvezd a 3 szuper kupon által nyújtott extra kedvezményeket!

Ha komolyan érdekel a Human Design, ez a könyv kihagyhatatlan számodra!