+36 30 206 6533 | rita@enkeplet.hu

Kék Ji King könyv

Amikor 13 évvel ezelőtt Ausztriában elkezdtem tanulni a Human Designt az első képzésen megvettem magamnak németül ezt a könyvet.
Azóta nap mint nap hűséges társam folyamatosan lapozgatom és olvasgatom.
2014-ben lefordíttattam magyarra és azóta érett bennem a gondolat, hogy ezt de jó lenne magyarul kiadni.
Amikor 2022-ben elindult az első Human Design képzésem, már világossá vált előttem, hogy aki mélyebben el akar merülni ebben a módszertanban, annak szüksége van erre a könyvre.
Így nekiláttam a fordítást feldolgozni, magyarosítani az ábrákat.
Nagyon alapos és hosszú munka volt. Fontos volt, hogy szép legyen, de sokáig bírja a lapozgatást is. Ezért készült A4-es formátumban, spirálozott fűzéssel.
Azt gondolom hogy ez az a könyv, amit tényleg naponta lehet forgatni, használni. Akár elemzést készít valaki, vagy tranzitokat figyel.
Miért Kék Ji King?
Mert az alapja az ősi kínai Ji King (a Human Design módszer egyik alapköve), a Változások könyve. Ez az alapkönyv van Human Design szemmel átfogalmazva. Így amíg az eredeti Ji King-et jóslásra használták, ez a könyv már a konkrétumokat mutatja. A Chartodban kódolt erőforrásokat.
Tartalmazza az összes csatorna (specializációk) leírását, a 64 kapu részletes leírását, minden hexagram vonalainál megmutatja a potenciált, de az árnyék oldalt is. Bemutatja, hogy a a csatornákat hogyan lehet áramkörökbe rendezni és az életfaladathoz tartozó keresztek neveit is megtalálod benne.

Ez a könyv nem egy estés olvasmány, hanem egy életre szóló társ, mely mélyebb megértést ad rólunk emberekről, hogy miért és hogyan működünk. Azoknak ajánlom, akik már értik vagy tanulják, hogy hogyan épül fel a Human Design képlet és a típusokon, központokon vagy a profilokon túl szeretnék megérteni az emberi működést Human Design szemmel.

Egy asztrológus azt mondta a Human Design képzésem elvégzése után, hogy ebben olyan konkrétan meg van fogalmazva minden, amit sehol máshol nem látott.

Lapozz bele, és fedezd fel a könyv világát!
Kíváncsi vagy, hogy mit rejt ez a különleges könyv? Lapozz bele, és ismerd meg a Human Design alapjait és mélységeit! Engedd, hogy ez az életre szóló társ segítsen téged az önismeret útján.

Ha tetszik, itt meg is vásárolhatod!

A Kék Ji King

Korán ébredő kedvezmény augusztus 31-ig: 25.000 Ft  (65€)

Teljes ár szeptember 1-től: 28.500 Ft (75€)

Rendeld meg most a könyvet, és élvezd a 3 szuper kupon által nyújtott extra kedvezményeket!

Ha komolyan érdekel a Human Design, ez a könyv kihagyhatatlan számodra!